over mij

Bij Sprint Media heb je te maken met een persoon! Omdat de lijntjes kort zijn is het contact effectief en heb je altijd gelijk de juiste persoon te pakken. Iets meer over mij….

Nuchter en open minded

Hi! Ik ben Jitske. En ik ben Sprint Media. Zoals mijn naam al doet vermoeden heb ik Friese roots. Ik ben vooral nuchter, creatief en open minded. Mijn sterke punt is mijn goede inlevingsvermogen. Dit maakt dat ik goed met jou meedenk en me kan inleven in jouw doelgroep. Ik vind het erg belangrijk dat jij, als klant, tevreden bent en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze samenwerking zo prettig mogelijk verloopt.

Eigenzinnig en ondernemend

Hoe cliché de uitdrukking ook is, hij is wel voor 100% van toepassing op mij: ik ben niet bang van de gebaande paden af te wijken. Vanaf jonge leeftijd reis al graag naar de meest exotische bestemmingen. Ik ben ervan overtuigd dat het je kan helpen om jezelf open te stellen voor nieuwe situaties en andere culturen. Zo ontwikkel je jezelf niet alleen op persoonlijk vlak, maar leer je ook creatief te denken en flexibel om te gaan met verschillende omstandigheden. Dit komt ook heel goed van pas in een professionele setting.

Gedegen opleiding en allround

Ik ben afgestudeerd in de Journalistiek in Utrecht. Ik leerde hier om de juiste tone of voice in te zetten en verschillende doelgroepen aan te spreken. Ik richtte mij vooral op het medium tijdschrift. Een medium dat bij uitstek weet hoe je lezers enthousiast maakt en een positief gevoel oproept. Dit komt ontzettend goed van pas in de online marketingwereld. Ik beleef veel plezier aan het schrijven van blogs maar ben ook thuis in andere vormen van content, online en offline. Ik maak gebruik van SEO dus al mijn online teksten zijn goed vindbaar.

Tekstschrijver Groningen

sprint media