portfolio

Een greep uit mijn recente werk.

Elegance

Als redactielid voor het tijdschrift Elegance heb ik artikelen geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen: van literatuur tot mode. Ik interviewde verschillende artiesten, o.a.  Trijntje Oosterhuis. De foto’s bij mijn artikel over hotspots in Utrecht maakte ik zelf. 

Calder Holding

Ik heb een online cursus geschreven in opdracht van Westerbeek. Een van mijn sterke punten is het omzetten van lastige, complexe informatie naar makkelijk te begrijpen taal. In dit geval ging het om juridische informatie op het gebied van schuldhulpverlening. 

Setz Apart

Voor opdrachtgever Setz-Apart Specerijen herschreef ik teksten voor de website Setzspecerijen.nl.

Ikwoonfijn

Voor ikwoonfijn.nl schreef ik ruim 100 blogs over interieur. Daarnaast hield ik de social media bij.

happy and mindful

Happy & Mindful

Happy and Mindful is een feelgood blog voor een bewuste levensstijl gericht op vrouwen tussen de 20-45 jaar. Hierop verschijnt vooral content op het gebied van reizen, yoga en lifestyle. Voor deze blog maak ik ook regelmatig zelf foto’s en onderhoud ik social media kanalen. Benieuwd naar een blog? Check er eentje hier.

I Love Bali

Voor de website Ilovebali.nl schreef ik een blog op basis van mijn reis naar Bali.

Idezia

Voor het online marketingbureau Idezia heb ik verschillende blogs en advertentieteksten geschreven.

 

happy and mindful

Perdaan

Voor Perdaan Electronics heb ik een blog geschreven over een bijzondere mini-computer: de Raspberry Pi. Ook schreef ik teksten en productomschrijvingen voor de website. Perdaan Electronics is een jong upcoming computerbedrijf uit Noord-Nederland. Mijn blog is hier te vinden.

 

Tijdschrift Join

Voor Join schreef ik een onderzoeksartikel. In opdracht van LokaalMondiaal reisde ik met een groep jonge journalisten af naar Ghana. Ik deed onderzoek voor mijn artikel en interviewde verschillende mensen. Ook de foto’s bij het artikel zijn van mijn hand. Tijdens mijn reis in Ghana hield ik een blog bij voor de opdrachtgever.

BVNG

BVNG is een adviesbureau voor diverse gemeenten in Nederland. In opdracht van BVNG schreef ik de algemene teksten voor de website en een ‘over ons’ waarvoor ik verschillende medewerkers interviewde.