Mijn Portfolio

Elegance

Als redactielid voor het tijdschrift Elegance heb ik artikelen geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen: van literatuur tot mode. Ik interviewde verschillende artiesten, o.a.  Trijntje Oosterhuis. De foto’s bij mijn artikel over hotspots in Utrecht maakte ik zelf. Elegance is een lifestyleblad dat zich richt op de glamourvrouw. Meer…

portfolio jitske jepma

Online cursus Westerbeek

Ik heb een online cursus geschreven in opdracht van Westerbeek. Een van mijn sterke punten is het omzetten van lastige, complexe informatie naar makkelijk te begrijpen taal. In dit geval ging het om juridische informatie op het gebied van schuldhulpverlening. Geen gemakkelijke kost, dus het was uitdagend om hier een aansprekend verhaal van te maken. Ik heb de content met behulp van het software programma Moodle online gezet en ook diverse toetsen gemaakt voor de cursus. Meer…

Website Idezia

Voor het online marketingbureau Idezia heb ik verschillende blogs en advertentieteksten geschreven.

Een voorbeeld van een blog vindt u hier.

Meer…

Website Happy & Mindful

Happy and Mindful is een feelgood blog voor een bewuste levensstijl gericht op vrouwen tussen de 20-45 jaar. Hierop verschijnt vooral content op het gebied van reizen, yoga en lifestyle. Voor dit blog maak ik regelmatig zelf foto’s en onderhoud ik social media kanalen. Meer…

happy and mindful

Website Perdaan Electronics

Voor Perdaan Electronics heb ik een blog geschreven over een bijzondere mini-computer: De Raspberry Pi. Ook schreef ik teksten en productomschrijvingen voor de website.  Perdaan Electronics is een jong upcoming computerbedrijf uit Noord-Nederland. Meer…

portfolio sprint media

For Free Magazine

Ik heb de formule van het tijdschrift For Free ontwikkeld en verschillende artikelen hiervoor geschreven. Dit tijdschrift voor Amsterdamse jongeren over vrijwilligerswerk is ontwikkeld door de Vrijwilligerscentrale van Amsterdam. Ik heb diverse rubrieken bedacht zoals For Free in Love. Ook interviewde ik Miljuschka  Witzenhausen van 24Kitchen.

Imago

For Free is ontwikkeld om jongeren enthousiast te maken over vrijwilligerswerk. Het heeft soms nog een geitenwollensokkenimago maar dit tijdschrift bewijst dat vrijwilligerswerk ook hip en fun kan zijn. Meer…

Oplage: 10. 000

Tijdschrift Join

Voor Join schreef ik een onderzoeksartikel. In opdracht van LokaalMondiaal reisde ik met een groep jonge journalisten af naar Ghana. Ik deed onderzoek voor mijn artikel en interviewde verschillende mensen. Ook de foto’s bij het artikel zijn van mijn hand. Tijdens mijn reis in Ghana hield ik een blog bij voor de opdrachtgever. Het tijdschrift Join is ontwikkeld om Afrika een positiever imago te geven. Meer…

Oplage: 15.000

Website Horeca Kruiden

Voor Horecakruiden.nl schreef ik een ‘over ons’ bericht voor Entree: het platform voor de horeca. Het bericht is hier te bekijken.

Website Citypocket

Citypocket is de inspiratie site voor de stad Groningen. Het is ontstaan vanuit het idee dat alles wat Groningen te bieden heeft binnen handbereik zou moeten zijn: van hotel tot bezienswaardigheid en van beautysalon tot restaurant. CityPocket.nl combineert de meest uiteenlopende winkels, spa’s en andere bedrijven in een stad en brengt de bezoeker op nieuwe ideeën.

Voor Citypocket ontwikkelde ik content en schreef ik diverse inspiratie-berichten.

Website Setz-Apart Specerijen

Voor opdrachtgever Setz-Apart Specerijen (her)schreef ik teksten voor de website Setzspecerijen.nl.