Al eens gehoord van een blog strippenkaart?

Regelmatige content is dé manier om een goede reputatie voor je bedrijf op te bouwen en te behouden. Fijne bijkomstigheid: zo word je beter gevonden in Google! Sprint Media heeft nu ook de mogelijkheid tot een strippenkaart voor blogs.

Wat kan een blog betekenen voor mijn bedrijf?

Wanneer je als bedrijf begint jouw merk op te bouwen merk je al snel dat je online gezien moet worden. Een flitsende website is hierin slechts het begin. Misschien heb je al eens gehoord over het nut van nieuwsbrieven of een blog voor je bedrijf. Je schrijft hier en daar een tekst maar het ontbreekt aan een strategie. Of wie weet vind je het lastig een goed verhaal op papier te krijgen. Door een gebrek aan continue communicatie wordt het lastig om in beeld te blijven bij klanten. Klanten die fans kunnen worden… Misschien heb je al wel behoorlijk wat bezoekers op je site maar blijft het merendeel ook bezoeker, zonder daadwerkelijk over te gaan tot een aankoop.

Ontzettend zonde! Regelmatige goed teksten op jouw site zorgen ervoor dat je gezien blijft. En je tegelijkertijd profileert als deskundige binnen jouw vakgebied.

Gelukkig kan ik hierbij helpen. Wat jouw branche ook is, als journalist ben ik het gewend om me snel een onderwerp eigen te maken. Mijn sterke punt is om elk onderwerp, hoe ingewikkeld ook, te vertalen in een vlotte tekst die lekker wegleest en goed in elkaar zit.

Wanneer is een strippenkaart de oplossing voor jou?

  • Als jij je site wil voorzien van regelmatige content
  • Als je online goed gevonden wilt worden
  • Als je twijfelt over jouw schrijfkunsten en graag de hulp van een professional wilt
  • Als je iemand zoekt die de teksten van jouw bedrijfssite wil herschrijven
  • Als je jouw site een boost wil geven maar niet wilt vastzitten aan een abonnement dat eindeloos doorloopt.
 Kijk voor alle mogelijkheden op mijn pagina over de blog strippenkaart. Ook heb ik nu een tijdelijke actie dus neem snel contact op!