Ik heb interesse. En nu?

Leuk, laten we een keer kennismaken! Bij een intensievere opdracht is het prettig van te voren een keer samen een kop koffie te doen om de opdracht goed door te spreken. Het eerste gesprek is altijd geheel kosteloos én vrijblijvend. Tijdens deze afspraak – die zo’n half uurtje duurt – is het handig om gelijk de opdracht te bespreken. Zo wil ik graag weten wat de doelgroep is en hoe deze moet worden aangesproken. Ik ga aan de slag en achteraf ontvang je een factuur per e-mail. Zo simpel is het! Bij aankoop van een strippenkaart kom ik nog een keer extra langs om de content te bespreken.

Als jouw bedrijf zich bevindt binnen een straal van 20 kilometer rondom Groningen kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek. Ook klanten buiten de regio zijn welkom!

Neem nu snel contact op! Mailen is het snelst.

Ik heb iets gehoord over een strippenkaart, hoe zit dit?

Een strippenkaart is altijd een goed idee omdat het beter is voor jouw bedrijf om langdurig in de picture the staan. Een keer een losse blog zet niet zoveel zoden aan de dijk dus het is een goed idee om meerdere blogs te publiceren. Voor wie denkt, ja dat klinkt leuk, maar straks zit ik ergens aan vast, heb ik goed nieuws. Flexibiliteit is belangrijk voor mij en ik houd niet van wurgcontracten. Mocht je om wat voor reden dan ook toch besluiten af te zien van de strippenkaart na 1 a 2 blogs, dan kom ik jou tegemoet en breng ik €110 of €220 in rekening. Welke strippenkaart je ook gekozen had.

Wat kost een strippenkaart per blog?

  • 3-strippenkaart: €89
  • 5-strippenkaart: €85
  • 7-strippenkaart: €74
  • 10-strippenkaart: €70
  • 1 blog: €100

Meer informatie over de strippenkaart vind je hier

Wat is het verschil tussen herschrijven en eindredactie?

Bij eindredactie gaat het vooral om het redigeren van een tekst. Denk hierbij aan het verbeteren van spelfouten en een check of alles grammaticaal klopt.

Het herschrijven van een tekst gaat nog een stap verder. Ik herschrijf koppen en voeg eventueel tussenkopjes toe. Ook verbeter ik stukken tekst om ervoor te zorgen dat de tekst prettig leesbaar en goed te begrijpen is. Omdat ik ook mogelijk hier en daar een zin en kopje toevoeg, is deze vorm veel intensiever, en erg geschikt om uw bedrijfspagina’s mee aan te passen. Hierbij let ik altijd op SEO (online vindbaarheid) zodat u een nog grotere online impact realiseert.