Zo’n zes jaar geleden nam ik een ingrijpend besluit dat mijn leven voor altijd veranderde.

 

 

 

Ik stapte uit de ratrace en koos eindelijk echt voor mezelf.

Ik nam afscheid van mijn baan in loondienst en begon voor mezelf. Als ZZP’er dus, tekstschrijver om precies te zijn. 

 Of, tenminste. Eerst nam ik nog een sabbatical van een jaar waarin ik de wereld afreisde naar tropische oorden en steeds beter ontdekte wat me drijft – en hoe ik wil leven.

 Diezelfde periode startte ik een blog over reizen, yoga en een bewuste levensstijl. Best logisch ook met een achtergrond in de journalistiek. Ik ontdekte hiermee dat ik een enorme passie heb voor online marketing.

Op het eerste gezicht lijkt dit een onlogische interesse, want authentiek leven, vanuit je kern, vind ik ontzettend belangrijk. Druist dat juist niet in tegen de online marketing wereld, die sommigen toch ook als “nep” ervaren?

Nou, niet per se. En dat zal ik je uitleggen. 

 

What is the world without a bit of magic?

Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot de bladenwereld. Ik richtte mijn journalistiek studie zo in dat ik mijn eindstage bij een glossy kon lopen. Want juist de prachtige shiney foto’s in de tijdschriften maken voor mij dat je even weg kunt dromen. Hoe heerlijk is dat. Dat je je kunt inbeelden wat er allemaal mogelijk voor je is en – je realiseert hoeveel schoonheid er is op de wereld.

Want laten we eerlijk zijn, het leven is hartstikke zwart-wit. Het is aan jou om er glans en kleur aan te geven. En zo’n droomwereld, ook al bestaat het leven uit meer dan dat, inspireert jou er het beste van te maken. Vroeger in de bladen, nu ook online. Om de mooiste versie van jezelf te worden.

Van niets iets maken. Dat is een kunst. En als je die kunst verstaat wordt het leven zo veel mooier en liefdevoller. En wie wil er niet wat meer magie in zijn of haar leven?

Want een dromer, dat ben ik ook. Of idealist, zo kun je het ook noemen. Naast journalistiek studeerde ik af in de Internationale Politiek. Ik koos hiervoor vanuit een interesse in het armoedevraagstuk en de drive armoede te bestrijden. En zo de wereld een stukje mooier te maken.

In de loop van de tijd heb ik geleerd dat je je daarvoor niet altijd met grote wereldproblematiek hoeft bezig te houden, dit kan ook in het klein. En dichterbij huis…

Nog te veel mensen ervaren onnodige stress in hun leven. Dat weet ik uit eigen ervaring, want ik gooide niet voor niks ooit het roer om. Een burn out maakte dat ik de knoop doorhakte. Het besef dat ik hoogsensitief ben, zorgde ervoor dat ik mijn leven bewuster ging inrichten. Yoga, en dan vooral Yoga Nidra, heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust ben gaan ervaren.

 Het is mijn missie geworden om coaches en trainers te ondersteunen in hun online techniek zodat zij hier zich geen zorgen meer om hoeven te maken en zich volledig kunnen richten op hun business en zo een zo groot mogelijke impact kunnen maken. En zo veel mogelijk mensen kunnen leren om meer lichtheid in hun leven te ervaren.

Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen in jouw missie. Zullen we samen wat magie creëren? 

Na al deze heavy stuff nog wat leuke weetjes: 

– Ik woon in Groningen samen met mijn kat.

– Ik drink mijn latte’s het liefst met een scheutje karamel.

– Ik ben stiekem best competitief, zo probeer ik tijdens wandelingen in de bergen altijd voorop te lopen

– Mijn hart gaat sneller stromen van edelstenen, tarot en de stand van de maan.

– Ik ben absoluut een avondmens, coffee please zul je me ’s ochtends horen roepen.

– Het aller, allerliefste loop ik op mijn sneakers, op hakken vind je me alleen tijdens dates, bruiloften en vooruit, misschien tijdens onze ontmoeting.

– Ik kan me urenlang vermaken met het bekijken van beauty tutorials terwijl je me toch 90% van de tijd zonder make up, of anders heel licht opgemaakt, aantreft.

– Iemand omschreef mij ooit als ‘lief met een pittig randje’, daar kan ik me wel in vinden.

– Ik kan mij echt ontspannen als ik zwem in de zee. Kopje onder in het koude water? Hoort erbij.

– Of anders een heerlijk warm bad, daar kan ik intens van genieten. Ik ben niet voor niks een kreeft.