Groei met je Business Pakketten

Hey daar, intuïtieve ondernemer die groots durft te denken.

Laten we samen gaan staan voor jouw business! Jij hoeft het niet langer alleen te doen want ik ontzorg jou volledig op het gebied van online techniek. Zo kun jij groeien in klanten en omzet – en weer flow en vrijheid ervaren in het ondernemen.

Waarom een VA zich altijd terugverdient

N

Samenwerken met een VA levert geld op. Ik neem werk van jou uit handen en tijd is kostbaar. De tijd die je bespaart door mij in te huren kun je aan iets anders in je business besteden. Wat dacht je van het helpen van je klanten? Is dat niet waar je het uiteindelijk echt voor doet?

N

Omdat ik online techniek taken voor je uitvoer, krijg je weer de rust om je te richten op wat je het liefste doet. En kun jij meer tijd besteden aan je passie en aan de mensen waar je van houdt. Dat is pas vrijheid.

N

Ik heb 6 jaar online marketingervaring en een berg aan ervaring in de tijdschriftjournalistiek. Dit maakt dat doelgroepdenken mij moeiteloos afgaat. Ik heb een hele goede intuïtie die goed van pas komt bij het inleven in jouw ideale klant – en de juiste snaar hierbij te raken. Ik zorg voor de uitvoering maar kijk met een marketingblik naar de bijbehorende content. Dit is goud waard want zorgen voor herkenning bij jouw ideale klant is hét geheim van een succesvolle business.

N

Ik heb 5 jaar gewerkt als coach en die kennis en ervaring krijg je er zo bij. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, weet ik wat erbij komt kijken en kan ik je hierbij helpen. Jij staat er niet meer alleen voor. Alleen dat is al onbetaalbaar. Op de juiste momenten geef ik je net die tip waarvan je denkt, ‘hey, daar had ik nog niet aan gedacht’. Dit alles maakt ook dat ik echt voor mijn waarde durf te staan.

Jij verdient niet zomaar een VA maar een TOP VA

 

 

Pakket Brons (8- 10 uur)

Je wilt je bedrijf laten groeien. Daarbij wil je zichtbaar worden in de markt. Je wilt wat extra ondersteuning op het gebied van online marketing en techniek en geeft taken uit handen waar je geen energie op hebt zitten.

€475 per maand/ ± 2 uur wk

Vanaf 1 maand en maandelijks opzegbaar

Pakket Goud (16-20 uur)

Jij geeft nog meer online marketing en techniek -taken uit handen. We hebben regelmatig contact en jij hebt in mij ook een sparringpartner – en hoeft het niet langer alleen te doen. Dit geeft overzicht en rust. Omdat je structureel uitbesteedt kan jij genieten van meer vrijheid, in je werk en privé.

€900 per maand / ± 4 uur wk)

Vanaf 3 maanden en maandelijks opzegbaar

Pakket Diamant (36-40 uur)

De doelen die je voor ogen had, leiden tot meer klanten en meer omzet. Je kunt je nu richten op de volgende fase van je bedrijf. Of, juist minder gaan werken met dezelfde omzet. 

Dankzij excellente online marketing – en ondersteuning in de techniek – ben jij helemaal stressvrij. Omdat je jouw positie in de markt stevig hebt staan en van een expert status geniet weet jouw ideale klant je continu te vinden. Je bereikt eindelijk je droomomzet en kunt onbezorgd leven en ondernemen.

€1747 per maand / ±9 uur wk)

Vanaf 3 maanden en maandelijks opzegbaar

Strippenkaart: 10 uur / €475

Eenmalig vrijblijvend uit te proberen.

Wat jij allemaal uit handen kunt geven

 

 

Online Marketing & Social Media 

– Meedenken in de online marketing strategie (wat zet je in en hoe vaak?)

– Redigeren van e-mails, artikelen, posts

– Meedenken over de inhoud & planning van je social media kanalen

– Social media posts klaarzetten

– Feedback geven op je content

– Meedenken over geschikte scripts voor je video of Facebook/Instagram Live

– Maken van visuals in Canva, bijvoorbeeld je Facebook header

– Meedenken over onderwerpen voor je blogs (altijd SEO-proof zodat je goed gevonden wordt in Google)

– Advertentieteksten schrijven voor Facebook of Instagram 

– Google Ads advertenties maken.

 

Techniek

-Online leeromgeving maken

– Landingspagina (salespagina) maken

– Webdesign

– E-mail funnel opzetten in Active Campaign

– Je weggever koppelen aan je website

– Optin en bedanktpagina maken voor je weggever in WordPress/Divi

– Adviseren over experts, zoals een fotograaf of Google Ads specialist.  Ik beschik over een sterk netwerk waardoor jij nooit lang hoeft te zoeken

– Plaatsen van blogs in WordPress

– Meedenken over de juiste tools om in te zetten voor je business.

 

Tools/programma’s die ik beheers:

Learndash, Active Campaign/Mailblue, Google Ads, Canva, WordPress, Woocommerce, Facebook adverteren, Divi, WPBakery, Calendly.

 

Mis je nog iets? Vraag er gerust naar. Ik neem taken uit handen maar denk ook graag met je mee. Samen maken wij een plan om jouw doelen te behalen. Ik check regelmatige met je of we on track zijn, zodat jij 100% zeker kunt groeien in omzet en klanten.

Een pakket is niet voor iedereen en om jouw omzetgroei te kunnen garanderen werk ik met ambitieuze ondernemers die er ook echt voor willen gaan. Let’s do this together.

Opgeleid door de VA Business Academy

Neem de eerste stap naar meer vrijheid